fyrbarnsmorsa

Alla inlägg under augusti 2012

Av Therese - 5 augusti 2012 23:20

Liam har tjatat i några dagar nu att Jossan ska klmma eftersom hon hjälpte honom sist att få ut en lös tand. Hon kom efter jobbet nu ikväll och de stod länge och väl inne på toaletten tills Liam till slut fick ut den. Det resulterade i en riktigt stolt kille som ville gå och lägga sig och sova direkt eftersom tandfen kommer och hälsar på :-) Bara vänta till nästa lösa tand nu då, då är Jossan välkommen igen! Tack för hjälpen!

Av Therese - 4 augusti 2012 17:44

Vi tog barn och packning och for iväg med Mia och barn, Tobbe och Lovisa till Öregrund för att kolla in målgången av båtarna på klipporna. Helt perfekt väder för att sitta där. Det var både massa båtar, flygplan och helikoptrar så barnen blev nöjda. Träffade även på Matilda, Christer, Jenny o Henrik med barn och Carro och Claudio. Mysig dag blev det. Elliot och Liam började tjata om att Liam skulle få sova hos honom, i början sa vi att det kanske krävs lite planering för det, men till slut gav vi med oss. De blev helt överlyckliga, så vi åkte och köpte lite godis och packade väskan. Tycker att det är jättekul att han vågar sova hos andra, blir ju även lite lugnare hemma, men klart att man saknar honom. 

     

Av Therese - 4 augusti 2012 03:06

När man har barn, iaf fyra känns det som att man prioriterar en del saker i livet. Visst kan man gå ut o roa sig osv, men för mig har alltid största prioriteringen legat på barnen o familjen, jag lägger hellre pengar på att göra saker tillsammans med barnen än att gå ut på krogen och göra av med pengar. Jag älskar att se barnen bli glada och lyckliga för det vi gör tillsammans, det är min "rush"! Vi har inte varit ut på krogen sen aug förra året tror jag, inte värt det. Det är mina tankar och vad jag prioriterar sen får folk prioritera vad de tycker. Bara att vakna tillsammans med mina barn är en gåva.

Av Therese - 3 augusti 2012 23:34

Idag har vi varit på kalas hos kusin Maja i Alunda. Tycker det är så kul att våra två äldsta är jämnåriga, Elliot fyller fem veckor efter Liam och Maja fem dagar efter Elias samma år båda två. Eftersom Maja inte tycker om grädde hade Mia slängt ihop tårtor med blandning av bla philadelphia, var lite skeptisk när jag hörde om det men dom var verkligen kalasgoda! Ska be om recept sen.. Vi hade köpt en barbie och ett set med massa smink, nagellack osv för barn och Mia ringde nu på kvällen och berättade att hon hade blivit helförtjust och suttit länge och sminkat sig och målat naglar. Tycker att det är kul när man hittar nåt som de verkligen fastnar för! Nu på kvällen har vi haft lite familjemys och nu är det vuxenmys med nån kall och tv! Imorgon blir det kusinträff igen i Öret för att kolla in båtar! Hoppas ni får en mysig fredag! Mina tankar går till en kompis som gjorde sin sista cytostatikabehandling igår,mot hemska sjukdomen lymfom, stor kram till dig du starka, fina kvinna! <3

Av Therese - 2 augusti 2012 22:25

Hann inte med nåt inlägg igår, blev en intensiv dag med paketöppning och sång på morgonen, jobb till tre, middag och sen kalas efter det med massa folk och glass och alla möjliga tillbehör! Men GRATTIS i efterskott älskade Elias! Han hade en bra dag med massa fina presenter och han tackar för alla grattisar!!

Ovido - Quiz & Flashcards