fyrbarnsmorsa

Alla inlägg under juli 2012

Av Therese - 15 juli 2012 01:13

Tidigare, i ungdomens ålder när vi var ute (innan barnen) så på ex efterfesterna så var det oftast så att tjejerna körde, killarna gick ut.. Varför? Är tjejer snällare el what? Nu ikväll gick S över till grannarna och efter mycket om och men fick jag över även F, han ville inte först eftersom jag blir ensam hemma (med barnen) men jag insisterade och till slut så.. Men varför är det alltid vi tjejer som får köra, sitta hemma ensamma medan karln är på krogen, vi bestämmer i vanliga fall (right) så varför är vi så underlägsna vad gäller alkohol?? Varför kan vi tjejer aldrig ha roligt på krogen el bland vänner.. Okej det kan vi men i allmänhet..

Av Therese - 14 juli 2012 10:08

Idag gratulerar vi Jossan på hennes dag, 18 år gammal! Nu dags att fixa iordning allt tills vi ska dit! Tjing

Av Therese - 13 juli 2012 22:12

Hade tänkt lekpark el stranden idag tills jag hörde åskan.. Idag igen! Så vi beslutade oss för att åka till Hopprinken istället, vilket barnen jublade över. Besöket slutade dock tvärt av en olyckshändelse av Liam som råkade slå hockeyklubban på hakan på kusin Theo, som fick åka till sjukan och tejpa. Allt gick bra i slutändan ändå. Imorgon ska vi till svärisarna eftersom Jossan blir 18! Hon var nio när jag blev tillsammans med F. Ingen liten flicka längre :-) Present fixad och bilder kommer imorgon när hon fått den! Nu är det snart godnatt om man ska orka upp imorgon!

Av Therese - 12 juli 2012 23:34

Efter att jag ringt in till Tele2 så meddelar dom om att om det blir en driftstörning så nollställs routern och man måste logga in på den på nytt, bra att ni skriver det på hemsidan! De som inte är datanördar (läs oss) kanske inte visste om det.. Jaja nu funkar iallafall internet och jag kan äntligen fixa barnens avslutningsmappar!


Har haft en trevlig kväll med två andra mysiga människor, tack :-) Nu dags att sussa om man ska orka upp imorgon igen! Sleep tight!

Av Therese - 12 juli 2012 18:57

Vi har varit utan internet sen i måndags morse, skickade mejl till tele2 men har inte fått nåt svar. Just nu sitter jag i telefonkö, 30-40 minuters väntetid, kan det vara fler som är missnöjda? Jag använder nätet i jobbet och har inte kunnat slutfört barnens mappar pga detta. Jag hoppas det börjar funka snart och kompensation för dessa dagar skulle vara ett plus men inget jag förväntar mig..

Av Therese - 11 juli 2012 18:14

Var upp med Hampus till barnläkaren idag och hon skickade remiss direkt till ortopeden på ackis, antingen inlägg, skena el operation blir det men hon trodde mest på det sistnämnda. Han föddes med sned vänsterfot pga att han legat tokigt i magen. Han var på koll vid sex månaders ålder men den läkaren hade inte skickat remiss till ackis och det gjorde mig fruktansvärt irriterad eftersom det hade varit enklare att göra nåt åt det när han var bebis eftersom han nu har sån sjukhusskräck.. Han har nu hunnit få ont i benen när han går pga foten. B-sjukhus!

Av Therese - 10 juli 2012 17:15

Hampus vaknade feberfri imorse och jag såg fram emot att kunna jobba onsdag igen..tills jag hörde honom kräkas.. Faan, jag har sån fruktansvärd kräkfobi! Vill inte ha magsjuka igen! Han kräktes en gång till o efter det ville han ha massa mackor, dricka mm.. Direkt efter magsjukan brukar man väl inte vara så matglad. Han har sprungit runt o lekt så det verkar vara över för hans del! Nu är det bara att hålla tummarna att vi andra klarar oss från skiten!!

Av Therese - 9 juli 2012 14:26

Imorse kom dagbarnen men sen när Hampus kom upp var han som en kamin, tempen visade då på 38.7, på en halvtimme med frossa steg den till 39.8 innan jag fick i honom smärtstillande. Dagbarnen hämtades vid nio och sen dess har han bara legat helt utslagen, lyckats fått i honom några klunkar saft och en halv glass. Dom blir så skruttiga när dom är sjuka.. Hoppas på att det bara är nåt tillfälligt och snabbt övergående! Imorgon blir det iaf en vilodag så han piggar på sig!

Ovido - Quiz & Flashcards