fyrbarnsmorsa

Alla inlägg den 7 juli 2012

Av Therese - 7 juli 2012 23:24

Äntligen har bloggplatsens app kommit! Nu kommer jag nog kunna blogga oftare :-) Underbart skön dag idag dock kvavt så skulle nog behövas en urladdning! Imorgon åker vi till Forsmarks experimentverkstad och senare fiske med bror och tjej! Hoppas på lika bra väder!

Av Therese - 7 juli 2012 20:48

Nu har jag fått in korten från Göteborg på datorn, så här kommer ett maraton från våran underbara minisemester!

Dag 1, flygresan ner, Universeum och paddan!

           

Ungarna som var mycket coolare än mor sin! Jag satt och hyperventilerade och höll stenhårt fast i Fredriks lår! Leia missade hela flygresan då hon somnade på vägen ner!

       

Unniverseum! Leia pussas med en ful fisk! På taket hade de en tillfällig utställning om dinosaurier, tur att ungarna är dinosaurietokiga! De hade även en sandlåda där barnen fick sopa fram "dinosaurieskelett", mycket uppskattat!

         

Ett bad på hotellrummet innan vi tog en tur på "Paddan", för att se mer av Göteborg, vilket tydligen var mycket sövande.. FESKEKÖRKA!

   

Ölen på kylning! Vi låg fyra i dubbelsängen, Tobbe och Liam i bäddsoffan och Elias på en madrass på golvet. Det blev MYCKET varmt i rummet!


Dag 2, heldag på Liseberg

Vi hade fullt sjå att hinna med så alla fick åka så mycket som möjligt! Kan rekommendera restaurangen "Trebello", riktigt god mat till både barn och vuxna, även familjepriser.. Vi kom till Liseberg elva när de öppnade och åkte hem halv elva på kvällen, superkul dag!

  

Tre förväntansfulla pojkar passar på att få nåt i magarna innan det är dags att gå till Liseberg!

         

Hampus tokskrattade under hela turen med de radiostyrda bilarna! Uppe i luften i flygplanen! Lisebergshjulet åkte vi också och kan lova att det var första och sista gången, något högt upp..

       

Hampus och Elias fick köra lite motorcykel medan Tobbe och Liam spelade "pang-spel". Åkte även sagoslottet, det enda barnen tyckte var roligt var Kejsaren utan kläder, en tjock naken gubbe ;-) Åkte även Colorado, Flumeride, bergodalbanor mm..


Dag tre köpte vi med oss lunch och satte oss på en gräsplätt och väntade på att flyget skulle gå. Hemresan gick bättre, kan även berott på ölen jag drack innan :-) Hampus var trött när vi kom till Landvetter så vi satte honom i korgen!

Väldigt trevlig, rolig och riktig kanonresa till gbg och verkligen värt vartenda öre!

 

På Landvetter!


Ovido - Quiz & Flashcards