fyrbarnsmorsa

Alla inlägg under juni 2012

Av Therese - 15 juni 2012 14:12

Idag hade jag som sagt inskolning för ett barn som ska vistas hemma hos mig under semestern för ordinarie dagmamman. Jag tyckte att det gick jättebra och kändes bra, jag fick med all info som behövdes, gick genom veckoscheman, planering, hon fick även fylla i kontaktuppgifter. Så kul att få känna sig lite vuxen ;-)

Vi satt ute och gick genom detaljer, nästa vecka kör vi inomhus och tisdag får hon vara längre kvar över lunchen. Kommer nog bli kanon detta!


Nu bara ladda om inför apt mötet ikväll, göra sig iordning osv med ett glas vin blir nog bra, jag har ju chaufför så.. Italiensk buffé kommer det att bjudas på, ska bli väldigt intressant och gott förhoppningsvis! Ska även försöka knäppa lite kort under kvällen!

Önskar er andra en fortsatt trevlig fredag!

Av Therese - 14 juni 2012 17:25

Min vän skriver blogg och detta inlägg var om hennes mamma, om hur orättvist livet kan vara för en människa. Läs och reagera och dela gärna så att det når ut till fler, detta är inte acceptabelt!! Tack!


http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fmommyrocks1982.blogspot.com%2F2012%2F06%2Fdet-ar-inte-okej.html&h=AAQE8PPUZ

Av Therese - 13 juni 2012 11:03

Dags för planering inför midsommar igen!! Ös in med förslag på lekar till femkamp!! Kul att variera lite!!

Av Therese - 13 juni 2012 10:31

Vaknade av världens mardröm inatt, ett stort torn hade rasat och alla förutom vi hade dött/försvunnit och kvar fanns människor som plundrade, mördade, de försökte vi klara oss undan. Låter jättelöjligt nu, men när man vaknade inatt, var man lite skärrad. Som vanligt när man drömt mardrömmar, är man kissnödig, slår aldrig fel, varken på vuxna eller barn. Men jag vågade ju inte gå upp, så fick försöka somna om igen. Vaknade imorse av otrolig kissvärk.. Så ett tips till er/era barn som drömmer mardrömmar, gå på toa, så blir natten lugnare!


Underbart väder idag igen, vi är lediga idag (förutom pappan) eftersom Hampus och Leia haft ögoninflammation och vill inte smitta ner någon. Ska försöka få ordning här hemma nu på morgonen så vi kan hitta på nåt skoj ute när pappan kommer hem i eftermiddag! Så dags att dra sig härifrån, svepa kaffet och sätta igång med städ och tvätt!!

Hoppas ni får en bra dag i solen!

Av Therese - 11 juni 2012 22:18

Idag var det alltså tre månader sen senaste kollen och dags igen för undersökning och stick i fingret. Läkaren gick genom journalen och alla gamla provsvar och han hade inget att klaga på förutom biopsin som hade visat på möjlig leukemi. Men han hade inte sett någon leukemi te sig så, så han sa det att såg proverna bra ut idag skulle han bli friskförklarad, så skönt att han är frisk, men ändå läskigt att de fortfarande inte vet vad han råkade ut för. Oron ligger ju hela tiden och gnager i bakhuvudet. Jag ska ringa in imorgon och få svar på proverna. Han var så duktig, han hade som sagt blivit skrämd för stick pga östhammars b-sjukhus, men nu satt han och lekte med en leksak så han märkte inte ens att de stack.


det tog vi pick och pack och for till 4hgården för lunch och titt på djuren, var kvar där tills det började smälla ordentligt, klarade oss precis ifrån regnet. 


Hampus och Leia har åkt på ögoninflammation, så imorgon blir det till att vara ledig eftersom det smittar så fruktansvärt, hoppas på att det ser bättre ut imorgon så jag kan jobba på onsdag igen!


 


Min tuffa, modiga kille!! <3

Av Therese - 5 juni 2012 20:51

Har ju lovat att det skulle komma bilder från festen, bättre sent än aldrig! :-)



       

Krille, Peter, Sandra         Fredrik, jag, Maria          Lotta Engberg o Måns       Anders Berglund, han

                                                  
                          Zelmerlöv uppträder!        spelade även på en såg,

                                                  
                                                  
              Sandvikssåg såklart!


     

Jerry Williams var            Söta paret Peter och        Maria och Sandra

klart överlägsen!              Sandra!                          röjer på "dansgolvet"



Helt klart värt söndagens trötthet, hur guld som helst, jättegod mat, kanonunderhållning och det bästa sällskapet man kan tänka sig!!

Av Therese - 5 juni 2012 20:41

 Fick barnen först vid nio, då begav vi oss hem till Suss för lite lek. Sen hem och göra lunch, kokt torsk med äggsås blev det idaag. Min syster ringde o frågade om vi ville med till Mullekojan för att grilla korv och det nappade vi på. Det blev en hel del korvar ätna trots lunch strax innan. Jag tyckte att det mullrade lite längre bort så vi paccakde ihop och började knata hem, när vi var på våran gata, smällde det till. Barnen hämtades kvart i fem, då var det bara att sticka till coop för att inhandla present till världens bästa Mari och sen vidare upp till lokalen, där bjöds det på smarrig smörgåstårta och då öppnades himlen bokstavligt talat, det öste ner! Öregrundsplanerna blev för de flesta lagda på hyllan.

Men studenten var vacker som en sommardag och stort tack för att vi fick komma och dela din dag!


 

Ovido - Quiz & Flashcards