fyrbarnsmorsa

Alla inlägg den 29 juni 2012

Av Therese - 29 juni 2012 16:26

Sa hejdå till två barn idag som går på sommarlov och den ena börjar skolan och den andre KANSKE jag får träffa igen i höst.. Även fast jag bara jobbat snart tre månader är det ändå sentimentalt att säga hejdå, de fick en ordentlig kram ivar. Jag fick dessutom en stor kram av föräldern som tackade för gott omhändertagande, att barnen ÄLSKAR att vara här och önskar verkligen att jag får fortsätta i höst att jobba, nu är det två föräldrar som sagt det, superkul att höra att man gjort sitt jobb ordentligt! Ena barnet hade tydligen, som föräldern uttryckte det, fått en liten "crush" på mig, han bara tjatade om att få åka till Therese :-)


Mina två ordinarie barn går bara två veckor till innan det även är dags för dom att sluta, har planerat fika med tårta som avslutning för dom.. Usch kan inte föreställa mig hur Suss känner som ändå haft barnen sen dom varit små pluttar om jag känner såhär efter så kort tid..

Pratade även med chefen om fortsatt jobb, men det hänger på om fler söker till dagmamma... Just nu har de för få barn för att kunna anställa ännu en dagmamma.. Känns sådär när man verkligen hittat det man vill jobba med...


Jaja, nu kommer F snart hem, nu ser vi fram emot sex veckors semester! Jag har fem dagars semester nu, fram till torsdag nästa vecka, så nu ska vi njuta. Börjar med att fira in semestrarna med några öl med dom bästa ikväll, fast jag saknar en stjärna!

Nu dags att börja med middag, hej för denna gång!



Ovido - Quiz & Flashcards