fyrbarnsmorsa

Alla inlägg den 11 juni 2012

Av Therese - 11 juni 2012 22:18

Idag var det alltså tre månader sen senaste kollen och dags igen för undersökning och stick i fingret. Läkaren gick genom journalen och alla gamla provsvar och han hade inget att klaga på förutom biopsin som hade visat på möjlig leukemi. Men han hade inte sett någon leukemi te sig så, så han sa det att såg proverna bra ut idag skulle han bli friskförklarad, så skönt att han är frisk, men ändå läskigt att de fortfarande inte vet vad han råkade ut för. Oron ligger ju hela tiden och gnager i bakhuvudet. Jag ska ringa in imorgon och få svar på proverna. Han var så duktig, han hade som sagt blivit skrämd för stick pga östhammars b-sjukhus, men nu satt han och lekte med en leksak så han märkte inte ens att de stack.


det tog vi pick och pack och for till 4hgården för lunch och titt på djuren, var kvar där tills det började smälla ordentligt, klarade oss precis ifrån regnet. 


Hampus och Leia har åkt på ögoninflammation, så imorgon blir det till att vara ledig eftersom det smittar så fruktansvärt, hoppas på att det ser bättre ut imorgon så jag kan jobba på onsdag igen!


 


Min tuffa, modiga kille!! <3

Ovido - Quiz & Flashcards