fyrbarnsmorsa

Alla inlägg under april 2012

Av Therese - 8 april 2012 21:09

Liam vaknade imorse med ett stort leende på läpparna; MAMMA, IDAG FYLLER JAG ÅR!! Han har sett fram emot denna dag enormt mycket, han har tom kryssat dagar på ett papper. Och jag hade planerat såå mycket inför hans kalas, han ville ha ett Star Wars kalas och det var vad han fick, allt gick i Star Wars tema, dukning, lekar osv. Det var tio barn totalt som kom och det var hans första stora kalas, så han var eld och lågor och gick bara och kollade på klockan innan det började.


Jag hade4 bakat bullar, cocosbollar, o´boykakor och stjärnkakor, jag hade gjort en rymd och hängt upp i taket, planerat lekar för att hitta godiset, första grenen var att leta efter rymdstenar (foliebollar), i fem av dom fanns det lappar med siffror och motsvarande bokstav, andra grenen var att smasha ballonger och i sex av dom låg det lappar, alla barnen fick turas om att skriva ner på listan. Till slut kom det fram en mening vilken löd: TITTA I UGNEN, det var Alexander som fick läsa för alla, han är skolbarn så han var den enda som kunde och alla sprang till ugnen för att kolla.


Senare lekte dom, de fick en varsin Darth Vader mask i papp, som tog en kväll för mig att vika. Jag tror och hoppas att alla hade kul och var nöjda. Jag älskar att hålla på att planera och fixa så jag trivdes som fisken i vattnet! Senare på kvällen kom även familj och grattade. Nu sitter jag här och smuttar på ett glas vin och ska varva ner ett tag efter den fullspäckade dagen.


       

Dukningen                        Liam blåser ut ljuset       Grenen ballongsprängning!     Måste bara visa mina fina
                                           på tårtan!                                           

                    påskkärringar!

Av Therese - 4 april 2012 12:39

Äntligen fick jag resultatet i engelska kursen, jag lyckades få ett godkänt och är så glad! Nu kan jag rikta in mig på matten, som avslutas i nästa vecka. Även en annan glädjande nyhet fick jag imorse, när Ola ringde och meddelade att jag efter allt är ordnat, kan hoppa in som vikarierande dagbarnvårdare, ska bli riktigt skoj! Hoppar in för en annan som är sjukskriven, så jag kommer att gå på timmar, en månad i taget, men det är ju en början iallafall!


För övrigt, en fiin dag idag, nu börjar vårkänslorna komma krypande igen! Tänkte övertala moster och kille, som är barnvakt åt barnens kusiner att åka en sväng till öregrunds lekpark!

Ha en bra dag i vårvädret!!

Av Therese - 3 april 2012 16:31

Jag slutade att skriva ett tag, det blev för jobbigt med att allt som hände, känslor osv blev officiellt. Oftast blir det tyvärr så att när något händer en medmänniska, så bryr sig alla, men sen när det lagt sig hör de inte av sig igen.. Självklart drar jag inte alla över en kam, jag har underbara vänner som stått vid min sida oavsett vad.


Nu har det värsta lagt sig för tillfället, så nu känner jag att det är något som fattas. det är ändå skönt att skriva av sig. Jag startade upp min blogg på en ny sida, just för att det känns som om det startat ett nytt kapitel i våra liv.

För mig spelar det ingen större roll om det är någon som läser eller inte, gör detta allra mest för min skull, men det är ju alltid kul om det är några som vill följa våra liv.


Så here we go again!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards