fyrbarnsmorsa

Alla inlägg den 21 april 2012

Av Therese - 21 april 2012 10:08

Och med den dagen kommer även LÖRDAGSGODIS, vilket ungarna skriker rakt ut så fort de vaknar på lördagen.. Så upp, ta en kaffe, käka lite frukost och ta itu med dagens bestyr, tvättberget är i siza med Mount Everest just nu och tog mina sista strumpor och trosor idag.. Hmm kan vara dags att tvätta nu.. Ska jaga upp mannen (som för övrigt tar sovmorgon varje morgon..) ur sängen nu!!


Jag fick även godkänt på matteuppdraget, vilket jag verkligen inte trodde, så glad är jag också, alla uppdrag osv klara i matten, nu är det bara den muntliga kvar, vilket jag är extremt nervös över, jag måste plugga MYCKET mer i boken innan dess.. Jaja, det går som det går, jag kan inte göra mer än mitt bästa!


Passar på att önska er en UNDERBART skön lördag!!

Av Therese - 21 april 2012 00:55

Jag önskar mig en positiv, stöttande man i julklapp! När jag brinner för nåt vill jag gärna att andra ska se det. Jag är så glad för det här jobbet. När jag pratar om det vill jag ha positiv respons men icke.. Andra har sett hur bra jag mår av det här, varför ska det vara så svårt. Jaja det här är nåt jag verkligen vill så tydligen får man klara det själv. Men det kommer att gå och jag kommer att fixa det såå bra! Optimist isället för pessimist, ja tack!! Tydligen så lever optistermister i snitt 7 år längre än pessimister så varför se ner på livet, man lever bara en gång!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards