fyrbarnsmorsa

Alla inlägg den 18 april 2012

Av Therese - 18 april 2012 21:01

Som sagt ska jag tatuera mig imorgon och Hampus hade stora funderingar över hur han skulle göra tatueringen på mig, han frågade om han skulle ta på vatten och gnugga på den! :-)

Så sköna kommentarer man får höra från barnen ibland och man ångrar att man inte antecknade när de började. Men kanske inte försent att börja?!

 

Mina solstrålar! 

Av Therese - 18 april 2012 14:50

Under helgen iordningställde vi lekrummet och nu har vi även kört sopor och rensat gården. Jag har fixat iordning pysselbord och skåp och har börjat fyllt det så smått, får lite påsar med saker lite då och då av Suss. Jag har skrivit ut ideer på lekar, pyssel m.m, ska fortsätta skriva ut bilder att färglägga och imorgon blir det att sätta upp gardiner, fixa fönsterlås, sätta upp klädkrokar och hämta resesäng (åt den minsta) och barnstolar. Byta sand i sandlådan, fixa staketet, sätta upp nya gungor osv osv.. Jag är såå exalterad inför detta och ser verkligen fram emot det här, ska bli så roligt!

Barnen var här imorse och lekrummet blev godkänt! :-)


Och igår gjorde jag det jag aldrig trodde jag skulle göra.. Jag beställde en tatueringstid, så imorgon åker vi hela familjen, så ska jag och Fredrik tatuera oss samtidigt, det blir en tatuering med barnens namn, ni får se resultatet sen. Jag ska erkänna att jag är egentligen skitnervös, men gör jag inte det här nu kommer det aldrig att bli av..


Imorgon är jag ledig och tänkte sitta med matten halva natten inatt, förmodligen examination på fredag, ska bli så skönt att slippa det här nu, är skapligt less på tal osv.. Nu vill jag tänka på mitt jobb istället!

Önskar er alla en sköön onsdag!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards