fyrbarnsmorsa

Alla inlägg under januari 2013

Av Therese - 19 januari 2013 07:47

Halv sex kom äldsta sonen in och var törstig. Han somnade om direkt sen, svårare var det för mig.. Strax före sju gav jag upp.. Har hunnit duscha och stryka alla fyra skjortor. Tar det lite lugnt nu innan det är dags att bege sig mot lokalen! Ser fram emot denna dag grymt mycket! Hoppas att den kommer motsvara förväntningarna!

Av Therese - 18 januari 2013 23:07

Klänningen sitter som gjutet och middagslinnet likaså! Lokalen är dukad och klar! Det som går är förberett till imorgon! Nu hoppas jag på en hel natts sömn så man orkar hela dagen/kvällen/natten! Kommer att infinna mig i lokalen från tidig morgon för ordninggörandet av all mat! Vi ska ha gryyyymt kul! Gonatt

Av Therese - 16 januari 2013 21:47

Börjar känna lite nervositet inför festen på lördag. Jag har planerat sen i oktober och vill att det ska bli så bra som möjligt. Nu är nästan all planering klar, kan dessvärre inte avslöja nåt..än.. Men det kommer bli kanon! Det sista ska inhandlas nu i dagarna och nycklarna mottas på fredag eftermiddag. Så spänd av förväntan inför detta och hoppas på en riktigt rolig o trevlig kväll/natt att minnas! Game on!

Av Therese - 16 januari 2013 19:28

Denna vecka har det alltså varit den veckan jag våndats för en tid. Inskolning för Leia. Jag trodde att det skulle bli gråt osv, hon går ju inte på samma avd som grabbarna, men de träffas när de är ute. Men hon tar det coollugnt. Lite blyg och tyst i början men efter nån timme brukar hon komma igång att leka. Idag var första dan dåjag skulle testa lämna henne ett par timmar. Jag sa hejdå ordentligt, ute var lättast då hon lekte med Hampus. Hon blev lite tjurig i början och skulle inte kramas men sen när förskolläraren nämnde att de skulle gunga blev hon mer givmild. Jag själv åkte till en vän på kaffe och skitsnack, vilken lyx att få sitta ner och dricka varmt kaffe! Det hade iaf gått jättebra under tiden jag var borta och det tog en halvtimme att få med henne hem sen! Jag tar det positivt och tror att fortsättningen också kommer gå bra! Min ångest har i princip försvunnit..

Av Therese - 13 januari 2013 21:34

Kan med gott samvete sitta och slappa i soffan just nu! Har hunnit med mycket i helgen, bla handlat hälften till festen, även planerat klart lite annat som jag håller hemligt ett tag.. På all planering har vi även hunnit flytta om rummen så nu har Liam och Elias vårat gamla rum och vi fick mittenrummet. Blev kanon och kvällarna går numera smidigare! Just nu är det lite pirrigt inför imorgon, då jag kan gå in och registrera kurserna och se mitt schema! Jag hoppas verkligen att jag kan fixa det efter tolv inatt, är ju såå nyfiken!

Av Therese - 10 januari 2013 07:52

Som jag längtat efter att få skriva det här inlägget!! Och nu är den dagen äntligen här! Jag ska bli moster igen! Och den här gången är det min älskade Carro och finfina Claudio som ska ha bebis!! Det ska bli så spännande och jag dom två kommer bli världens finaste föräldrar!! Puss på er!

Av Therese - 9 januari 2013 23:24

...får man en finne i näsan då? För det måste vara ett av djävulens verk ändå! Den sitter så man inte kommer åt att klämma den, det är riktigt smärtsamt så det värker ända upp på pannbenet och näsan känns just nu som Michael Jordans.. Ska man våga titta sig i spegeln imorgon tro..

Av Therese - 8 januari 2013 22:41

Det beror säkerligen på att det varit lov plus att dom vänt på dygnet smått, varför kvällningarna inte funkar så bra.. Men har nu diskuterat och kommit fram till att vi får flytta in i mittenrummet istället så får de två äldsta ta vårat stora, en säng på vardera sida av rummet, de sover i samma rum men ändå lite avskiljt. Dels för att försöka få kvällarna att funka och för att vi ska få egentid och dels för att de ska få ett lite "ungdomligare" rum. De får känna sig lite större och för att det kommer bli roligare att ta hem kompisar. Jag har denna vecka som sista "lediga" så imorgon kör jag igång på allvar!

Ovido - Quiz & Flashcards