fyrbarnsmorsa

Alla inlägg under oktober 2012

Av Therese - 3 oktober 2012 12:38

Av Therese - 3 oktober 2012 12:36

..att sola så jag somnar alltid när jag ligger där och så även nyss, vaknade till när det slog av och vände mig, märkte sen inte hur tyst det blev på dottern på nedervåningen.. När jag kom ner hade hon bäddat ner sig i soffan och somnat.. Skit också, hon är söt när hon sover men kvällarna blir bra jobbiga med en dotter som aldrig somnar.. Hon får sova en kvart till sen väcker jag henne och hoppas på det bästa ikväll..

Av Therese - 3 oktober 2012 00:13

..visste innerst inne att jag inte skulle druckit den koppen kaffe på föräldramötet och det får man sota för nu..

Av Therese - 2 oktober 2012 22:47

Nu på kvällen var det alltså föräldramöte på dagis. Som vanligt är jag helnöjd med allt, bästa dagisfröknarna har dom. Så tråkigt att jag inte får in Leia där förrän förhoppningsvis i höst.. Står i valet och kvalet att sätta in henne på en annan avdelning, börjar jag plugga nästa år blir det nästan nödvändigt.. Vill ju ha henne med brorsorna.. Nu ska jag iaf hoppa i säng så man är glad och utvilad imorrn, blir förmodligen en sväng ner till ishallen då även jag tänkte testa att stå på skridskor efter x antal år!

Av Therese - 2 oktober 2012 16:51

Idag blev det wok, var så längesen! Hade thaiwok, stekte i woken i olja, tillsatte stekt kyckling, broccoli och keldas grädde (kokosmjölk) med smaken thai hot chili! Åt det med nudlar och sweet chili sås, underbart gott! Nu är man laddad inför föräldramöte på dagis!

Av Therese - 2 oktober 2012 15:06

Så sitter man härnere igen för tredje dan i rad.. Kallt som sjutton och ont i händerna efter allt snörande av skridskor. Men vet ni, jag älskart! Att se mina grabbar skina och Liam som säger på vägen hit att det pirrar i magen för han ska få åka det är oslagbart! Alla tre killar börjar på hockeyskola v42, då är det bara tjejerna i familjen som inte åker..än..

Av Therese - 1 oktober 2012 14:35

Lämnade Liam på skolan och satte igång direkt me städningen, dammsugit och skurat och nu luktar det så gott i hela huset, får se hur länge det varar med fyra små tornados.. 


Jag har även skickat in mitt betyg, det var därför alla mina sökta kurser blev strukna, för de saknade underlag för grundbehörighet för mig (alltså ett slutbetyg), läste vidare om att det var mitt ansvar att skicka in det.. typiskt, annars kanske jag hade fått det beviljat. Nu är det iaf gjort och nu är det bara hålla tummarna att kurserna blir beviljade!


Vill inte avslöja än vad det är för kurser, känns som man har större chans att komma in då..

Nu ta en varm dusch, sen dags att förbereda middan, in med kåldolmarna i ugnen och göra potatis och sås!

Ikväll har F hockeyträning, barnen ville ner och kolla på honom, så vi åker ner en sväng på kvällen.

Ha en fortsatt trevlig dag alla fina människor därute!

Av Therese - 1 oktober 2012 10:23

Till alla för festen i lördags, hade grymt kul även om en del kanske fick för mycket av det goda.. Ont i skallen och kroppen idag, känns som man är bakis.. Får se om det blir nån springtur med girlsen ikväll. Men nu är det städning och tvätt som gäller! Sen en lååång varm dusch!

Ovido - Quiz & Flashcards